perjantai 3. tammikuuta 2014

Viikko paketissa.

Ihmeellinen viikko ollut tämä. Aivan liekeissä lähdin maanantaina jalkajumpalle ja onnistuinkin tekemään jumppailut niin, että tiesi taas tehneensä. Hyvä fiilis. Tiistaina iloitsin siitä, että jalat toimii yllättävän hyvin ja ennakoin sen kertovan sitä, että jalat palautuu viime viikon tapaan nopeammin kuin ennen. Kuinka väärässä olinkaan. Tänään perjantaina jalat on ihan pökkelöt ja jopa kosketusarat.
Noi jalathan ei sinänsä ole mikään yllätys. Ne on tollaset hölmöt. Siinä meni mun haave kahdesta jalkajumpasta viikossa, ainakin tällä viikolla.

Mitähän tässä kuvataan? Reppua vai jalkajumppaajaa?

Tästä viikosta tuli sitten ihan outo jumppaviikko kun viime sunnuntaina olkapää kiukustui (taas) ja suuttui lisää jalkajumpalla tanko niskassa kyykätessä eikä olkapää tehnyt yhteistyötä pariin päivään...joten lepoa sille pari päivää, huoh! Kaiken tän lisäksi päätä on särkenyt koko viikon. Oonkohan mä menny rikki? 

Jumppailun sijaan on sitten kirppistelty, kahviteltu ja köpötelty  pitkin ja poikin.

Kalenteri asiatkin hoidin kuntoon. En löytänyt sellaista kalenteria jossa
olisi ollu tuo "henkseli" valmiina joten irrotin viime vuoden kalenterista ja laitoin uuteen :D
Näppärää! Kiitos vinkistä sille kenelle se kuuluukin!
Nyt kelpaa jumppia kirjoitella ylös taas ja pysyy liput ja laput tallessa!

Tänään uskaltauduin kuitenkin jo selkää kevyesti jumppailemaan. Selkään sain ihan mahtavan tuntuman! Päätä tosin alkoi särkemään. Miksi ihmeessä. Jos mulla on niin jumissa joka paikka, että hierojaa olisin vailla? 

Jumpan jälkeen kauppakierros ja huvin vuoksi sekä pienen painostuksen
alla kokeilin hienoa jumppapaitaa. LASTEN jumppapaitaa koko 170cm :D
Jätin sen kuitenkin kauppaan vaikka hieno olikin!

Uudenvuoden aattona herkuttelin herkkumanteleilla ja riisipiirakoilla. Muuten viikko on mennyt niinkun kuuluukin, ei herkkuja eikä mitään ylimääräistä. Sapuskat ei mene vielä uusien lappusten mukaan kun jouduin jäähylle :D Jäähylle jouduin, koska se iso pyörä alkoi heittämään niiden jouluherkkuttelujen aikana. Ei mitää uusia lappuja saa jos ei pääkoppa pysy mukana tässä hommassa ;) 
Onneksi aika nopeasti nykyään asiat palautuu oikeisiin mittasuhteisiin ja järkikin sanoo, että on ihan normaalia välillä herkutella ihan luvan kanssa vaikka useampana päivänäkin peräkkäin ilman pelkoa siitä , että herkuttelu jää päälle. Nyt on vaan niin helppo palata normaaliin puhtaaseen ruokavalioon takaisin. Tosin muutaman herkkupäivän jälkeen ne herkut huutelee pari päivää ihan mielettömösti mun nimeä. Huudelkoon, ei haittaa ;)

Makoilin lattialla aiemmin ja kurkkasin sohvan alle. Mitä ihmettä siellä
on? Fazerin sininen namunen kääreissään :O Miten on noin käynyt, että karkki
on tipahtanut ja jäänyt jouluna syömättä :D
(siivouspalvelu toimii myös ilmeisen huonosti kun on jäänyt siltäkin huomaamatta)
Kaikkea sitä...

Nyt on taas sellasta liibalaabaa tää tarinointi, että on parempi painua takaisin lattiatasoon vaikka venyttelemään!

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti