maanantai 20. tammikuuta 2014

Pientä haastetta!

Muahan on näköjään heitelty blogihaasteilla ihan kaksin kappalein!
Toinen tuli mun elämä-blogista. Kiitän haasteesta kauniisti mutta olen tähän haasteeseen aiemmin vastannut täällä, joten jätän tämän tässä kohtaa valitettavasti väliin.

Ensimmäinen haaste tuli täältä! Kiitos Saaralle hurjasti kysymyksistä jotka oli vartavasten minulle mietitty :)
Sen verran huijaan tässäkin, että vastaan kysymyksiin mutta muita haasteeseen liityviä osoita en toteuta.

1. Mikä on hassuin treenimuistosi?

Mietin tätä kovasti ja tulin siihen tulokseen, että kaikkea on sattunut ja tapahtunut mutta viime vuoden alku metreillä oltiin "koutsin" kanssa salilla ja tein siinä sitten olevinaan tosissaan ojentajia taljassa. Ihan hyvä varmaan mutta painoa oli niiiiiin paljon liikaa, ettei liike vastannut sitä mitä piti. Aika paljon mua nolotti kun Santtu muisti pitkään aina kertoa muille kuin höhlä mä olin. Olihan se varmaan melkoinen näky. Tänä päivänäkään en jumppaa ojentajia sellaisilla painoilla kun silloin :D

2. Mistä tykkäät itsessäsi eniten? (Ulkonäköön tai luonteesen liittyen. Saat valita!)

Tää on paha mutta vastaan, että parasta mussa on jalat. Ne on hyvän malliset ja niistä tulee hienot kun vaan jumppaa ahkerasti :)

3. Parsa- vai kukkakaali?

Parsakaali <3

4. Jos saisit matkata ihan mihin vaan, mikä olisi eka kohde?

En ole oikeastaan koskaan haaveillut matkailusta mutta viime aikoina sekin on alkanut kiinnostamaan ja matkakuumettakin on ilmassa ja siihen lääkettä etsittty matkakohteen merkeissä. En millään tällä harvapäällä muista nyt paikan nimeä, (Google on liian kaukana, hihii)! Siellä paikassa on kuitenkin kuvattu Indiana Jones elokuva(t)? Siellä on hienon näköistä kun olen kuvista katsonut! Sinne mä haluan!

5. Mikä oli eka tatuointi?

Uskomatonta mutta mä en muistanut mikä oli mun eka kuva. Eilen en meinannut saada unta kun niin kovasti mietin. Kuvat ja niiden päivämäärät kuitenkin paljasti totuuden. Ekoja kuvia tuli kaksi kerralla.

Tämä rimpula! Joka ei enää ole tämän näköinen.

Ja tämä joka ei myöskään ole tämän näköinen. Nyt nuo numerot on suttuiset.
tämä teksti on väärin päin. Ja tämän lisäksi ranne (ja koko käsi olkaan asti on täynnä kuvatusta)

Lisään tähän vielä, että tatuoinnit on melko uusi "harrastus". Haaveilin ensimmäisestä kuvasta reilusti yli kymmenen vuotta. Ensimmäiset kuvat on nakutettu vasta heinäkuussa 2010! Sen jälkeen on vaihtunut tatuoitsija ja kuvia on tullut lisää tasaiseen tahtiin ;) Yllä olevia kuvia ei siis ole tehnyt Santtu!

6. Mikä biisi saa aina hymyilemään?

Hirmu paljon on hyviä biisejä mutta en saa päähäni ensimmäistäkään biisi jokai laittaa aina hymyilemään. Tavallaan mulla on voimabiisi josta tuun hyvälle ja "vahvalle" tuulelle aina. Multa aika "pinnallinen" tykkäys mutta tässä vaan on joku kumma voima mikä uppoaa muhun..


(Nyt tarvitsisin sitä taitoa millä koko juutuubi videon saisi tänne blogiin eikä vaan linkkiä)

7. Jos saisit ottaa autiolle saarelle mukaan jumppapallon tai käsipainot niin kumman valitsisit ja miksi?

No jopas! Arvelen, että ottaisin jumppapallon. Käsipainot voisin korvata jollain palmun pätkällä. Jumppapallolla saisi tehtyä loistavia pylly/takareiskajuttuja ja syviä vatsoja ja ja ja. Mut saako siihen pumpun mukaan?

8. Kumpi on söpömpi mörkö vai hattivatti? Miksi?

Mörkö, koska sitä on vaan yksi ja luulen, että se on oikeesti kiltti ja haluaa olla kaikkien ystävä muttei voi kun kaikki pelkää sitä kun se vaan jäädyttää joka paikan. 

9. Mikä on parasta saliharrastuksessa?

Tekemisen ilo ja oman kehityksen seuraaminen.

10. Virtuaalinen onnellisuuslappu! Eli mikä hymyilytti tänään?

Ystävän puolesta tuli onnellinen olo kun ylitti itsensä <3 
Kovasti hymyilytti tänään myös muuan yksi vuotias poika töissä joka totteli kiltisti ja oli hassu. Lattialla oli nuken potta ja sanoin, että istu potalle ni se istu :D Kuinka hoopon näköstä oli ja lapsella maailman onnellisin virne naamalla! Pienet ne on huvit mullakin!

Että tällästä tänään!

4 kommenttia: