sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Oho!

Aurinko paistaa ja paljastaa kaikki kotona pyörivät pölypallerot. Eipä se aja mua siltikään siivoamaan ;)

Aamulla hetken haahuilin ja pohdiskelin, että mitä sitä salille tänään pukisi. Kokeilin montaa paitaa eikä mikään ollut oikeen hyvä. Lopulta käteeni osui tosi kiva paita mutta ajattelin, etten sitä ainakaan laita kun se on niin tiukka. Kokeilin kuitenkin. Hämmennyin ihan vilpittömästi siitä, ettei se tosiaan ollut enää tiukka. Siinä sitten heti kuvaa ottamaan ja vanhaa kuvaa verrokiksi kaivamaan. Piti myös selvittää milloin verrokki kuva on otettu.

14.10.13 ---> 19.1.14
KOLME hikistä kuukautta!
Niin vähän ja niin iso muutos!
Painoa ekassa kuvassa n. 77 kg ja tänään otetussa 73,8 kg!

Ei tarvinnut siinä kovin kauan ihmetellä mihin paitaan päädyin ;) Kyllä kulki tissijumppa! Jos kolmessa kuukaudessa tapahtuu tuollaista tiivistymistä niin kelatkaa missä kunnossa mä oon kesällä :O Jippiii! 


Sivusuunnastakin huomaa muutoksen! Pylly on onneton mutta työn alla ;)

Ja nyt mun omatkin puusilmät ja kova kuorinen kallo tajuaa, ettei ne kilot kaikkea kerro! Jos katsoisin tuota muutosta vieraana ihmisenä voisin väittää pudonneiden kilojen määrää suuremmaksi ;) Keskivartalo on muuttunut aikalailla! Hyvä minä ja amatöörin taitoni! Hommahan toimii ;)

Saara on auttanut mua ihan hirmuisesti tän projektin kanssa mutta mitään mulle ei ole niin sanotusti valmiiksi pureskeltu. Oli kyse sitten jostakin kuntosalilla tehtävästä liikkeestä, jonkun paikan kipeytymisestä, ruoka jutusta, vitamiinista tai ihan mistä vaan niin aina mun on pitänyt itse ajatella se asia ja antaa lampun syttyä päässä. "AJATTELE" ja "MIETI" on melkein yleisimmät sanat jota "koutsi" suustaan päästää! Ja mähän oon miettinyt ja ajatellut niin pirusti. Sen takia olen myös oppinut paljon ja osaan melko hyvin soveltaa oppimiani taitoja.
Selvitin mm. sen miksi olkapää kipeytyy, kalenteria selaamalla löytyi syy -> liian paljon olkajumppaa. 
Mietin myös, että miksi unen laatu on kärsinyt. Selvittelin taas kalenterin avulla milloin alkoi oireet ja mikä on muuttunut samaan aikaan -> magnesiumsitraatti loppui samoihin aikoihin enkä syystä tai toisesta saanut hankittua uutta purkkia. Kysyin sitten Saaralta voiko tämä vaikuttaa ja kyllä se voi. Google laitettiin laulamaan ja sieltä löytyi hurjasti infoa aiheeseen liittyen. Siltä samalta istumalta marssin luontaistuote kauppaan ostamaan purkillisen solgarin magnesiumsitraattia! Jännä nähdä löytyykö ratkaisu purkista. Kaikista herkullisemman tilanteesta teki sen kun mulle sanottiin että oon hyvä oppilas ;) Mä opin hitaasi mutta varmasti! En voisi paremmasta opettajasta edes haaveilla :) 


Eilisen herkkua! Se tuoksuu pizzalta, se maistuu pizzalta.
Siinä ei ole juustoa eikä se ole pizzaa!
Paistettua sipulia, kirsikkatomaattia ja kananmunaa.
Pizzamaiset mausteet!
Nam!

Leppoisaa sunnuntaita sinne ruutujen toisille puolille :D

14 kommenttia:

 1. jes!mahtava suoritus!!onnea,ja jatka samaan tahtiin!hyvää uutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Mukavaa viikoa sinulle myös :)

   Poista
 2. Vautsi mikä muutos!! :) Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrimmät kiitokseni :) Ps. hyvin muuttuu sulla puntarin lukemat! Onnea siitä sulle :D

   Poista
 3. nii..se vaaka kaikkea totuutta kerro ;) huikea muutos pienessä ajassa!hyvä sinä..mikä hienointa alkaa pää pysyä jo matkassa mukana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaaka on petollinen mittari kuten ollaan huomattu!

   Poista
 4. kompaan edellisiä, muutama kilo, huikea treenimäärä todella näkyy =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo myönnän "ylpeänä", että niin näkyy treenit ja se tuntuu hyvälle :)

   Poista
 5. No OHO tosiaankin! Ihan huikeeta!

  Hehee, meillä menee vähän toisinpäin nämä vaatekuviot, kun mä yllätyn ja iloitsen vilpittömästi siitä kun ennen löysä vaate nyt yhtäkkiä kiristääkin. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän menee tosiaan toisinpäin mutta ei aikakaan kun mäkin pääsen toivottavasti "surkuttelemaan" kun paidat kirraa hartoista ja housut ratkeaa pyllystä! Perässä tullaan ;)

   Poista
 6. Huikee muutos, hienoa työtä!!!! Jeeeee! <3 Kyllä se työ vaan kannattaa, ja miks sitä ei tekis, kun samalla on mukavaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan kun on mukavaa niin on kaksinverroin kivempaa huomata lopulta niitä tuloksia!

   Poista
 7. Mun blogissa on sulle haaste (:

  millonsiitatuli.blogspot.fi

  VastaaPoista