sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Raitoja.

Perjantaina oli jalkajumppa ja mä kävelen täällä ihan muina naisina :D Jaloissa toki tuntuu tehty työ mutta EI köpökinttuja! Superjipiiiiii! Mulla oli jalkajumppa seurana "toinen" Saara. Punttitreeniä ei oltu aiemmin tehty yhdessä, lenkillä ollaan käyty muutamia kertoja kyllä. Hyvin meni yksiin hommat painojen suhteen ja muutenkin. Mua tosin vähän hävetti kun nää mun jalat on oikeesti niin p*skat. Pikkuhiljaa ehkä näihinkin saadaan ruutia kun tuntuu, että palutuminen alkaa sujumaan ainakin ajoittain jo melko hyvin.
Yksi syy hyvin palautuneisiin koipiin saattaa tällä kertaa olla se, että vartavasten suunnittelin päivän ruokailut niin, että mukaan tuli annos extra hiilareita ennen jumppaa. Niin "pieni" mutta silti suuri asia. Ne hiilarit meni suoraan tarpeeseen!
Omena-luuria kannoin koko jumpan mukana, että saatais kuvia. Yhtään kuvaa en silti ottanut. Taisi olla muut mielessä!

Lauantaina olin aamulla salilla Santun kanssa. Molemmat tehtiin selkää mutta omissa tahdeissa. Viimeiseen rundiin hyppäsin Saaran kelkkaan. Tuli niin hyvä uusi liike, että oksat pois! Tarvittiin ylätalja, yhden käden kahva ja käsi paino! Ilman kuvatodisteita en enempää asiaa selosta mutta uskokaa, että hyvvee teki :D
Joku kerta tästäkin saadaan varmastí kuva!

Kun lauantain ainoa ohjelma numero oli suoritettu niin jäätiin kylille pyörimään ja matkaan tarttui raitavärisysteemit. Säästösyistä päätin itse vähän keventää tuota jäätävää tyvikasvua. Sinnikkäästi yhä siis kasvatan hiuksia ja raidoittamalla haluan vaalentaa.

Äiti, sä näytät ihan vauvalta :D

Olipa harvinaisen ärsyttävää noita hiustupsuja tuolta hupun läpi onkia. Kestikin vaikka kuinka kauan. Ei ihme, että kampaajalla tää homma maksaa hunajaa! Lopputulos...no se oli osittain täplikäs :O Oliko ne hiukset jotenkin puoliksi hupun ulkopuolella vaikka näytti, ettei ois ollu :D Muutenkaan en nyt tiennyt oliko lopputulos ihan toivottu mutta onpahan tehty ja aikaa kulututettu!

Päätin myös lauantain kunniaksi kurkkia vaatekaapin syvyyksiin ja löysin hintalappuinenn päivineen jotakin...


Tommoset reikä-pääkallo-mitkälie.
Farkkusortsit kiskoin niiden kaveriksi!
Missäs mä noita käyttäisin :O

Tänään sunnuntainakin nukuin pitkään oman mittapuuni mukaan ja aamupalan jälkeen maa polttais taas jalkojen alla. Meniskö salille? Pesiskö pyykkiä? Lähtiskö kirppikselle? Makaisko sohvalla?

Jännä nähä mitä sitä tänään vielä keksiikään!


Nam! Perus setti :P
Ps. Miksi otsikon keksiminen on aina yhtä vaikeaa?


7 kommenttia:

 1. otsikon keksiminen muuten on hankalaa!reipas oot ollut,onnea siitä ja valitse tekemisesi fiiliksen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Fiiliksen mukaan menin ja salille ajauduin :D
   Kivaa kun olet liittynyt lukijaksi, tervetuloa matkaan mukaan!

   Poista
 2. kiitos vinkistä, huomenna sohvaa ja kirppistä....=)
  mukavaa sunnuntain jatkoa !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisaa sunnuntaita sulle myös ihana amppari <3

   Poista
 3. Pöllöhän sä kuule oot jos kinttujas häpeilet! :) Täällä kiittelee jumppaseurasta kintut ja Saara. Ps. Ootpa söpö raitavauva!

  VastaaPoista